Waar ben je naar op zoek?

Meet & Greet bij Royal Eijkelkamp in Giesbeek

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en ben je benieuwd welke rol binnen Royal Eijkelkamp daarbij past? Kom vrijdag 7 juni naar onze Meet & Greet in Giesbeek.

Lees verder

Wat doet Royal Eijkelkamp eigenlijk?

Bij Royal Eijkelkamp zetten we onze expertise graag in om bij te dragen aan innovaties en initiatieven die zorgen voor meer duurzaamheid. Met een rijke 113-jarige geschiedenis is Royal Eijkelkamp uitgegroeid tot wereldwijd leverancier van producten en diensten op het gebied van bodem- en wateronderzoek. Onze diverse teams van monteurs, logistiek medewerkers, productspecialisten, marketeers, verkopers, ontwikkelaars en meer, streven er samen naar om het verschil te maken. 

Voor wie?

Sta jij open voor een nieuwe uitdaging en wil je bijdragen aan duurzaamheid en innovatieve projecten over de hele wereld? Dan nodigen we je graag uit voor onze Meet & Greet! Ontdek welke rol binnen Royal Eijkelkamp perfect bij jou past terwijl je meer te weten komt over ons bedrijf. Wij kijken er naar uit om jou te laten zien hoe leuk het is om bij Royal Eijkelkamp te werken en zijn natuurlijk ook nieuwsgierig naar jou.

Het programma

Tijdens deze ochtend en middag kom je meer te weten over diverse functies en de cultuur binnen Royal Eijkelkamp.

10:00 - Welkom bij Royal Eijkelkamp
10:00-10:15 - Openingssessie met koffie en thee
10:15-11:30 - Meet & Greet | Ontmoet onze specialisten 1 op 1 en bekijk samen de carrièremogelijkheden
11:30-12:30 - Rondleiding door onze organisatie | Ontdek ons vakmanschap en onze innovatieve producten
12:30-13:00 - Netwerklunch met foodtrucks | Geniet van een lunch en gebruik de gelegenheid om te netwerken met collega's en andere aanwezigen

Ontdek de carrièremogelijkheden binnen Royal Eijkelkamp en raak in gesprek met experts binnen de verschillende vakgebieden. Heb je vragen? Onze collega's en HR team nemen graag de tijd om ze te beantwoorden. Misschien maak jij binnenkort wel samen met ons het verschil!

Kun je 7 juni niet komen maar ben je wel geïnteresseerd om te komen werken bij Royal Eijkelkamp? Of heb je andere vragen? Neem dan contact met ons op via careers@eijkelkamp.com.

Informatie op deze pagina
Meer te weten komen over...

werken bij Royal Eijkelkamp