Waar ben je naar op zoek?

Daarom werk ik bij Royal Eijkelkamp

Bij ons is iedereen gelijk en is elke werknemer uniek. Zij maken voor ons het verschil en daarom investeren wij graag in hun succes en ontwikkeling. Iedereen heeft zijn of haar eigen verhaal en Royal Eijkelkamp is graag onderdeel van dat verhaal.

Ontmoet onze mensen

Van familie tot collega's

Dennis en Henry zijn naast collega’s ook broers. Zij zijn in de voetsporen van hun vader Ap getreden en werken ook bij ons in het bedrijf. Hoe is dat nou, om samen met je familie te werken?

Lees het verhaal van de familie Hupkes

Van stagiaire tot manager

Onze collega Lisa is nu Manager Business Intelligence, maar ze kwam ooit bij ons binnen als stagiaire op de toenmalige afdeling Sales & Service. Ze mocht blijven, en bekleedde verschillende functies om uiteindelijk haar plek helemaal te vinden. Deze gedreven collega heeft elke kans bij Royal Eijkelkamp met beide handen aangepakt. Hoe ze die weg bewandelde, en hoe ze terechtkwam in haar huidige functie, lees je in haar verhaal.

Het verhaal van Lisa

Goed ambassadeurschap trekt talent aan

Royal Eijkelkamp investeert graag in nieuwe medewerkers, en natuurlijk gaan we met onze tijd mee: solliciteren via een CV en motivatiebrief ouderwets? Laat maar zien hoe het anders kan! Onze Junior Werkvoorbereider, Ronan, kwam via Snapchat in aanraking met ons bedrijf en regelde een kennismaking via LinkedIn. Als duaal-hbo student zocht hij een specifieke werkplek, en die vond hij bij ons. Hoe dat ging, lees je hier.

Het verhaal van Ronan

Een vrouw in de werkplaats

“Hee, er staat een vrouw in de werkplaats!” Marleen hoort dit nog regelmatig wanneer bedrijfsrondleidingen langs haar werkplek komen. Maar er is niets speciaals aan, sinds januari 2022 is ze ‘gewoon’ CNC draaier bij Royal Eijkelkamp.

Lees haar verhaal

Startende marketeer in de technische branche

Een startende marketeer in de technische branche? Laat je vooral niet tegenhouden! Sofie is sinds kort werkzaam bij Royal Eijkelkamp. Ze vertelt hoe ze zich wist te onderscheiden in een zee van andere starters en ervaren sollicitanten en hoe het is om als starter te werken bij een bedrijf dat zich bezighoudt met bodem- en wateronderzoek over de hele wereld.

Je leest het in haar verhaal