Waar ben je naar op zoek?

Onze vakgebieden

Samen werken we elke dag om mooie producten te maken en klanten blij te maken. Dat doen we in multidisciplinaire teams, van collega's met elk hun eigen expertise. De markt is continu in beweging en de wensen en behoeftes van klanten veranderen snel. Help jij ons mee ontwikkelen?

Bekijk alle vakgebieden

Data & Productmanagement

Bij het Business Intelligence Competence Centre zitten onze product managers en data specialisten. Een product manager is verantwoordelijk voor een van de productgroepen van Royal Eijkelkamp. De Business Intelligence collega's doen onderzoek naar de verschillende markten en kijken waar kansen liggen.

Ontdek meer over ons Business Intelligence Competence Centre

Commercieel

Onze commerciële afdelingen zijn de eerste schakel met de klant. Zij zorgen ervoor dat ons merk en producten zichtbaar zijn, contracten en offertes worden gemaakt en (potentiële) klanten goed worden geholpen.

Ontdek meer over onze commerciële afdelingen

Logistiek

Het logistiek centrum is zowel de ingang als uitgang voor alle goederen binnen onze organisatie.

Ontdek meer over onze logistieke afdeling

Staf

Onder Staf vallen de essentiële, ondersteunende afdelingen die helpen de organisatie draaiende te houden.

Ontdek meer over onze staf afdelingen

Projects

Onze projects afdeling komt in actie wanneer een klant om een totaaloplossing vraagt: een combinatie van verschillende producten en diensten die in hun behoefte voorziet. Dit gebeurt in binnen- en buitenland, en kan groot of klein zijn.

Ontdek meer over onze projects afdeling

Techniek en Productie

Op onze technische afdelingen wordt een groot deel van ons assortiment dagelijks zorgvuldig geproduceerd door onze eigen vakmensen. Hierbij maken we gebruik van zowel ambachtelijke als innovatieve technieken.

Ontdek meer over onze technische afdelingen