Waar ben je naar op zoek?

Business Intelligence Competence Centre

Bij het Business Intelligence Competence Centre (BICC) zitten onze product managers en data specialisten. Een product manager is verantwoordelijk voor een van de productgroepen van Royal Eijkelkamp. De Business Intelligence collega's doen onderzoek naar de verschillende markten en kijken waar kansen liggen.

Ontdek meer over ons Business Intelligence Competence Centre

Productmanagement

Onze productmanagers zijn verantwoordelijk voor de gehele levenscyclus van onze producten. Elke productmanager focust zich op zijn/haar eigen product- of businesslijn. Ze houden het assortiment up-to-date, bepalen welke producten meer aandacht verdienen. Samen met Sales en Intelligence kijken ze naar mogelijkheden in de markt, met R&D naar mogelijkheden in productontwikkeling, en met Marketing & Communicatie naar mogelijkheden in promotie.

Business Intelligence

Het doel van de Business Intelligence afdeling is om van Royal Eijkelkamp een data-gedreven organisatie te maken. Daarvoor verzamelen, analyseren en visualiseren ze data: interne data zoals uit ons ERP systeem, maar ook externe data zoals marktgegevens en de gegevens die onze meetapparatuur verzamelen.

Uit al die gegevens trekken ze conclusies die de organisatie kunnen helpen om betere keuzes te maken. Bijvoorbeeld voor productontwikkeling, maar ook nieuwe markten.  

Informatie op deze pagina

Verhalen van onze collega's