Waar ben je naar op zoek?

Jouw werk-leer mogelijkheden

Geslaagd voor je vmbo of de havo maar nog niet uitgeleerd? Of wil je je laten omscholen, maar niet de hele dag met je neus in de boeken? Bij Royal Eijkelkamp zijn er verschillende mogelijkheden om werken en leren te combineren, bijvoorbeeld in een bbl of duaal hbo traject.

Start vandaag nog

Leren en werken, hoe werkt dat?

Als je klaar bent met het vmbo of de havo, of als je je wilt omscholen naar een technisch beroep, kun je bij Royal Eijkelkamp starten met een bbl-traject of een duaal hbo-opleiding. Samen met jou kijken we welke functie het beste bij jouw ambitie of opleiding past. Afhankelijk van de opleiding ben je één of meerdere jaren bezig met je opleiding en breng je tegelijkertijd het geleerde in de praktijk. Gedurende de opleiding groei je mee in je functie en krijg je steeds meer verantwoordelijkheden. Je krijgt in die periode een arbeidsovereenkomst en een studieovereenkomst, of een leer-/werkovereenkomst. In de overeenkomst vind jij je arbeidsvoorwaarden, de studiekosten, de duur van de studie én ook belangrijk de bijdrage die wij doen aan jouw studie. 

Een volwaardig medewerker

Vanaf het moment dat je contract is getekend ben je onderdeel van ons team, je hoort er echt bij. Je krijgt dan ook de kans om te leren van mensen met vakinhoudelijke kennis. Veel van onze medewerkers werken al lang bij ons; je leert dus van professionals die niet alleen de kennis hebben, maar ook veel ervaring. Afhankelijk van de opleiding ben je ongeveer 2 tot 4 dagdelen per week op school. De overige tijd leer je vanuit de praktijk, bij ons in Giesbeek. 

Voordelen voor jou

Begin je bij aan een werk- en leertraject bij Royal Eijkelkamp? Dan vergoeden wij (een deel van) jouw opleiding. Je krijgt bovendien een mooi startsalaris dat past bij jouw leeftijd en opleidingsrichting. En na de opleiding? Natuurlijk willen we graag dat je blijft, dus je bent direct verzekerd van een leuke baan! Tijdens het traject kun je altijd terugvallen op een coördinator, om de overgang van het voortgezet onderwijs of het werkveld waar je vandaan komt zo goed mogelijk te laten verlopen.  

Hulp door middel van de InnovatieHub

Van studeren naar werken, of omscholen naar een totaal andere branche: dat is vaak een hele overgang. Onze Hubmanager van InnovatieHub Innofields is er voor jou om deze overgang een stuk makkelijker te helpen maken. Hij zorgt voor extra contactmomenten, samen met collega's die net als jij gestart zijn en waarschijnlijk hetzelfde beleven. Daarnaast is hij bereikbaar voor ondersteuning, je kunt altijd bij hem terecht. 

Informatie op deze pagina