Waar ben je naar op zoek?

Bedrijfscultuur

Onze cultuur is onze kracht. Royal Eijkelkamp is een echt familiebedrijf dat waarde hecht aan de inbreng, meningen en ervaring van haar medewerkers. Wij creëren samen een werkomgeving waar ook ruimte is voor plezier. Zo maken we het verschil! Elke medewerker telt: eigen initiatief wordt gewaardeerd en gestimuleerd.

Lees alles over onze cultuur

Het gevoel van een familiebedrijf

Royal Eijkelkamp is een familiebedrijf en dat voel je terug in de cultuur. Inmiddels staat de 4de generatie Eijkelkamp bij ons aan het roer. CEO Huug Eijkelkamp is ontzettend trots op 'het Eijkelkamp gevoel'. Waar 'm dat in zit? "Ik denk dat er meer passie en toewijding is in een familiebedrijf. Medewerkers zijn op een ander niveau betrokken. Royal Eijkelkamp heeft weinig hiërarchische lagen maar stimuleert de medewerkers juist om met nieuwe ideeën te komen. Fouten maken mag, als je er maar wel wat van leert."  

De kern van onze cultuur

Bij ons is het belangrijk jezelf te zijn en te kunnen blijven. Wij vinden het belangrijk dat jij je creativiteit kwijt kan en ideeën kan delen. We zijn open en eerlijk naar elkaar en hebben respect voor elkaars mening en ideeën. Iedere werknemer telt én iedereen is gelijk, onze mensen maken tenslotte het verschil! We spreken onze waardering uit, ook aan collega's die met pensioen zijn. Juist omdat onze mensen het verschil maken vinden wij het belangrijk dat successen worden gevierd, met elkaar. Wat ons betreft is het warme familiegevoel ontzettend belangrijk en wij willen dat iedere medewerker onze waarden consistent uitdraagt.

We bestaan ruim 100 jaar en willen nog wel 100 jaar door. Daarom blijven we innoveren, met aandacht voor onze bedrijfswaarden

Be the Difference

Onze slogan is 'meet the difference'... Dit geldt voor onze klanten, maar ook collega's zullen merken dat ons bedrijf anders is. Iedereen kan het verschil maken. Wij vinden het belangrijk dat je ambities bespreekbaar maakt, zodat je kan blijven ontwikkelen en bijleren binnen je specialisme. Want alleen dan kunnen we ons samen inzetten om tot de beste resultaten te komen en aan de wensen en behoeften van de klant te voldoen! 

Informatie op deze pagina

Het Eijkelkamp gevoel