Waar ben je naar op zoek?

Commercieel

Onze commerciële afdelingen zijn de eerste schakel met de klant. Zij zorgen ervoor dat ons merk en producten zichtbaar zijn, contracten en offertes worden gemaakt en (potentiële) klanten goed worden geholpen.

Ontdek meer over onze commerciële afdelingen

Sales

Onze Sales afdeling bestaat uit twee delen: Accountmanagement en Inside Sales.

Accountmanagers zijn de buitendienst verkopers. Zij zijn regelmatig buiten de deur en zoeken de klant persoonlijk op. Elke accountmanager is verantwoordelijk voor een bepaalde regio, bijvoorbeeld Zuid Amerika, Azië, of Duitsland. In die regio's zijn zij hét aanspreekpunt en gezicht van Royal Eijkelkamp. Zij werven nieuwe klanten en onderhouden bestaande klantrelaties om zo meer omzet te genereren.

Inside Sales bestaat uit binnendienst verkopers. Zij hebben voornamelijk klantcontact via de telefoon en e-mail. Ook verwerken ze alle verkooporders die binnenkomen via de website, houden klantgegevens bij en zorgen dat alles goed wordt verwerkt in ons systeem. 

Marketing & Communicatie

De Marketing & Communicatie afdeling is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie van Royal Eijkelkamp. Zij maken strategische plannen om ons merk beter te presenteren en positioneren, en onderhouden dus ook de social media kanalen en website. Hiervoor produceren ze verschillende materialen, zoals foto's en video's, brochures en flyers. Maar deze afdeling is bijvoorbeeld ook verantwoordelijk voor het uiterlijk van onze stand op een beurs, relatiegeschenken, bestickering, presentaties en meer.

Service & Rentals

De collega's van Service & Rentals zijn verantwoordelijk voor het onderhoud, de reparatie, kalibratie en verhuur van producten. Ze beantwoorden klantvragen over de producten en plannen onderhoudsafspraken in. In sommige gevallen is een telefoontje voldoende, maar in de meeste gevallen stuurt de klant het product op en gaat onze service engineer ermee aan de slag. 

Wanneer een klant tijdelijk extra capaciteit nodig heeft in de vorm van onze producten, kunnen ze bij Service & Rentals terecht voor verhuur.

Academy

De Academy verzorgt interne en externe trainingen en advies. Met hun vakkennis op het gebied van bodem en water ondersteunen deze collega's bijvoorbeeld Sales met inhoudelijke informatie, of ze geven advies bij projecten.

Voor klanten en distributeurs verzorgen ze trainingen, bijvoorbeeld voor het plaatsen van peilbuizen, het bemonsteren van grondwater of het gebruiken van een bepaald product. Daarnaast is de Academy continu bezig met het verbeteren van de kennisdeling en kennisborging binnen de organisatie. 

Informatie op deze pagina