Waar ben je naar op zoek?

Staf

Onder Staf vallen de essentiële, ondersteunende afdelingen die helpen de organisatie draaiende te houden.

Ontdek meer over onze staf afdelingen

Human Resources

Onze HR afdeling is verantwoordelijk voor de personeelszaken binnen Royal Eijkelkamp. Denk hierbij aan de werving & selectie, personeelsopleiding & -ontwikkeling, personeelsadministratie (zoals het opstellen van contracten en het afsluiten van verzekeringen) en salarisuitbetaling. Ook op strategisch niveau is de HR-afdeling erg belangrijk. Zo ontwikkelen ze personeelsbeleid of denken ze mee bij het maken van verder beleid dat invloed heeft op het personeel, zoals op hun gezondheid of motivatie. Bovendien is HR de vraagbaak voor medewerkers. 

Receptie en secretariaat

De receptie is de eerste plek waar onze bezoekers binnenkomen en welkom worden geheten. Ook is de receptie verantwoordelijk voor het opnemen van de telefoon en het administratief ondersteunen van diverse afdelingen. Zo verwerken zij de aanmeldingen voor de Academy en houden zij boorkoppen op REIS up-to-date. Bovendien verzorgt de receptie de lunch voor evenementen met bezoekers. 

Het secretariaat houdt zich bezig met administratieve taken voor directie en leidinggevenden. Zo is de afdeling onder andere verantwoordelijk voor het bijhouden van de agenda's van directie en diverse managers, voor het organiseren van bijeenkomsten en voor het notuleren van diverse vergaderingen. Bovendien verzorgt het secretariaat de organisatie van zakelijke reizen, zoals het boeken van vluchten en hotels en het aanvragen van visa.

Finance

Finance & Control afdeling verzorgt onze financiën. Zij analyseren en controleren de financiën, verzorgen de in- en uitgaande facturen, stellen rapporten op (zoals de jaarcijfers en de winst-en verliesrekening), maken begrotingen en budgetvoorspellingen, en zorgen ervoor dat rekeningen op tijd worden betaald. De afdeling heeft bovendien een adviserende rol bij het maken van beleidsbeslissingen.

Inkoop

De afdeling Inkoop, of Procurement, is verantwoordelijk voor alle strategische en tactische inkopen binnen Royal Eijkelkamp. Denk hierbij aan componenten voor producten zoals de pompen en modems, maar ook aan bedrijfskleding of printers. De afdeling houdt goed overzicht over de gehele supply chain en zorgt ervoor dat er op de lange termijn voldoende voorraad is. Bovendien sluiten zij de contracten af met leveranciers en zorgen ervoor dat de relatief goed blijft. 

Juridisch

Onze bedrijfsjurist zorgt ervoor dat wij ons aan wet- en regelgeving houden, zowel op het gebied van verkoop als persoonsgegevens. Hieronder valt bijvoorbeeld het opstellen van de verkoopvoorwaarden, maar ook het Privacyreglement op de website. 

Facility

De afdeling Facility zorgt ervoor dat we veilig en efficiënt kunnen werken in de bedrijfsruimtes. Ze beheren onze panden, apparatuur en wagenpark. Lamp of printer kapot? APK-keuring van een bedrijfswagen? Zij regelen het. 

Informatie op deze pagina