Waar ben je naar op zoek?

InnovatieHub InnoFields

Klaar om jouw ambities te verwezenlijken? Onze InnovatieHub InnoFields verwelkomt graag jong talent en garandeert jou een interactieve, hybride en uitdagende leeromgeving.

Lees alles over onze InnovatieHub

Een uitdagende leeromgeving 

Samen met HAL24K-Agri en Altop zijn wij de InnovatieHub InnoFields gestart om jou zo goed mogelijk te ondersteunen bij het vinden van een geschikte stageopdracht en plek, je de begeleiding te bieden die je nodig hebt en uiteindelijk klaar te stomen voor de toekomst. En we hopen natuurlijk dat we jouw talent aan onze hub en regio kunnen verbinden! Onze InnovatieHub wordt aangestuurd door Hubmanager Jeroen Peters. Hij bewandelt met jou het pad om de ultieme leerervaring te creëren. Van bemiddeling bij de stageopdracht en begeleiding gedurende jouw stage, tot aan het uitbreiden van jouw netwerk door middel van leuke bijeenkomsten met andere stagiaires.  

Een paar voordelen op een rij

  • Je kunt eenvoudig kennis uitwisselen met medestudenten tijdens de bijeenkomsten die worden georganiseerd
  • Je krijgt de begeleiding die jij nodig hebt
  • Je draagt bij aan de innovatieve ontwikkelingen van een bedrijf
  • Je kunt trainingen volgen die jou helpen met je onderzoek of persoonlijke ontwikkeling
  • Onze InnovatieHub bestaat uit meerdere bedrijven, dus je kunt je horizon op een mooie manier verbreden

InnoFields: dé plek voor innovatieve ontwikkelingen

Op een groot terrein van 6,5 hectare komen alle innovatieve ontwikkelingen samen. InnoFields is dé plek waar momenteel verschillende experimenten worden uitgevoerd door onze eigen medewerkers en studenten. Je vindt er bijvoorbeeld onze ecologische tuinderij Bodemliefde, de fysieke campus voor Soil Valley is er gevestigd en er worden vakmensen getraind. Ben jij hier binnenkort ook te vinden?

Alles wat je moet weten over de InnovatieHub

Onze InnovatieHub biedt studenten van (v)mbo, hbo en universitaire opleidingen een innoverende leeromgeving binnen de thema's bodem en water. Van data-science, bodembiologie en de groen/tuinbouw sector tot bedrijfskunde, sales en HR management. Bij onze InnovatieHub vind je altijd wel een stage of afstudeeropdracht die bij jou past. Goed om te weten: de InnovatieHub is een non-profit samenwerkingsverband en werkt nauw samen met het reguliere onderwijs.   

Benieuwd naar onze stage-opdrachten? 

Ons actuele stageaanbod vind je in de InnovatieHub InnoFields portal. 

Informatie op deze pagina
Jeroen Peters

Wil je meer weten?

Als Hubmanager is Jeroen Peters de verbindende factor tussen het bedrijfsleven, stagiaires en stageopdrachten. Heb je vragen? Jeroen beantwoordt ze graag.