Waar ben je naar op zoek?

Techniek en Productie

Op onze technische afdelingen wordt een groot deel van ons assortiment dagelijks zorgvuldig geproduceerd door onze eigen vakmensen. Hierbij maken we gebruik van zowel ambachtelijke als innovatieve technieken.

Ontdek meer over onze technische afdelingen

Producten voor bodem- en wateronderzoek

De medewerkers van de productieafdeling voor bodem en water werken aan onze originele Royal Eijkelkamp grondboren, monsternemers, pompen, monitoringsapparatuur, laboratoriumapparatuur, en meer. Deze productieafdeling is op te delen in verschillende onderdelen:

  • Handboorsmederij
  • Lasafdeling
  • Bankwerken
  • Product assembly, testen en kalibratie

Machinebouw

In de workshop worden Sonische boorkoppen, machines en accessoires gebouwd, net als de sondeermachines. Ook werken onze technische mensen hier aan klantspecifieke en specialistische aanpassingen. 

Research and Development

De afdeling R&D, of Research & Development, is continu bezig met productontwikkeling. Op basis van de nieuwste technologieën en marktontwikkelingen bedenken zij nieuwe producten of verbeteren zij onze bestaande producten. Vervolgens werken ze deze ideeën uit in de vorm van technische tekeningen, prototypes, en testen. 

Rig engineering

Deze afdeling is verantwoordelijk voor het ontwikkelen van de onze Sonische boormachines en sondeermachines. Zij werken nauw samen met Sales, Logistiek en de Workshop. Elke boormachine wordt namelijk op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Voor elke bestelling wordt dus een nieuwe tekening en technische documentatie gemaakt. 

Informatie op deze pagina

Verhalen van collega's