Waar ben je naar op zoek?

Een stageplek bij Royal Eijkelkamp

Een passende en uitdagende stage vinden kan best moeilijk zijn. Denk je aan Royal Eijkelkamp? Ontdek dan hier wat de voordelen van stagelopen bij ons zijn!

Kies voor een stage bij Royal Eijkelkamp

Erkend leerbedrijf

Goed om te weten, Royal Eijkelkamp is een Erkend Leerbedrijf voor de onderstaande sectoren:

  • KC- handel (logistiek)
  • VTL (logistiek)
  • Ecabo (Administratie/commercie)
  • Kenteq (Metaal/productie) 

Stagebedrijf van het jaar 2021

Bij Royal Eijkelkamp hechten wij veel waarde aan onze stagiaires, en de energie van deze jonge mensen die met hun kennis vers van school de handen uit de mouwen steken. Onze stagiaires worden bij ons als medewerker gezien en dat is in 2021 beloond toen wij werden uitgeroepen tot Stagebedrijf van het jaar. In onderstaande video blikken we met het StudentenBureau terug op deze prijs. 


InnovatieHub InnoFields 

Jong talent met kennis op het gebied van droogte en bodemverbetering verbinden wij graag aan onze InnovatieHub InnoFields. Hou je wel van een uitdaging en ben je op zoek naar een stage- en/of  afstudeeropdracht waarbij je dieper inzoomt op de problematieken van morgen? Dan ben je bij ons aan het goede adres. De InnovatieHub InnoFields vormen wij samen met Altop en HAL24K-Agri. Ook werken wij nauw samen met het regulier onderwijs op alle niveaus zodat al onze stagiaires in staat zijn het beste uit zichzelf te halen en een sprong te maken naar hun toekomst. Persoonlijke ontwikkeling is bij onze hub een integraal onderdeel van de opdracht die je meekrijgt. 

Benieuwd naar onze stage-opdrachten?

Ons actuele stageaanbod vind je in de InnovatieHub InnoFields portal.

Informatie op deze pagina
Jeroen Peters

Wil je meer weten?

Als Hubmanager is Jeroen Peters de verbindende factor tussen het bedrijfsleven, stagiaires en stageopdrachten. Heb je vragen? Jeroen beantwoordt ze graag.